Marabal és una associació cultural que des del 2008 té com a objectiu principal fomentar les Arts del Cos i el Moviment com a eines per a l’expressió, la creació i la transformació personal i social.

Tot Marabal gira al voltant del cos i el moviment. Des de la vessant més purament tècnica fins a la social i terapèutica, oferim un ventall d’oportunitats per apropar-nos al nostre cos, al saber i a la potència creadora que conté.

Creiem que la salut col·lectiva passa per la salut individual, i en aquest sentit resulta fonamental donar-li espai i temps al cos perquè es pugui moure amb la totalitat del seu ésser.

A més, creiem en l’expressió artística com a forma d’expressió pròpia, única, personal i accessible a tothom. Els nostres professionals treballen amb absolut respecte per la persona i l’acompanyen en el seu procés d’expressió i creació.

“El vent? Jo sóc el vent. El mar i la lluna? Jo sóc el mar i la lluna. Dolor, llàgrimes, amor, el vol dels d'ocells? Jo sóc tot això. Jo ballo el que sóc.”

Isadora Duncan

El nostre equip

Núria Banal Farré

Co-fundadora de Marabal · Coordinadora pedagògica · Coordinadora i docent de les formacions · Coordinadora i membre de l’equip d’Artteràpia/Dansateràpia · Professora de dansa

Especialitzada en dansa i processos creatius amb les arts del moviment i les arts visuals i plàstiques. Professora de Dansa Lliure i Dansa Improvisació. Formadora de formadors. Artterapeuta. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Màster en Artteràpia.

Neus Farell

Suport a la gestió. Alumna de Dansa Lliure i sòcia col·laboradora des dels inicis de l’associació.

Experiència laboral en Sistemes de Gestió, Assistència Comercial i Traducció. Formació en Secretariat i en Direcció d’Empreses Turístiques. Llicenciada universitària en Estudis Eclesiàstics (Diplomatura en Teologia Catòlica).

María A. Navarro

Docent de les formacions · Membre de l’equip d’Artteràpia/Dansateràpia

Artterapeuta. Màster en Artteràpia. Llicenciada en Belles Arts. Formació en Dansa Clàssica i Clàssic Espanyol. Formació en Expressió Corporal i Dansateràpia. Formació en Dansa Lliure i Creativa de la línia Malkovsky.

.

Col·laboradors/es habituals

Ester López

Co-fundadora de Marabal · Actriu, directora escènica i formadora · Postgrau en Art Dramàtic · Professora de Teatre i Cabaret · Directora de la Companyia Cabaret de Nadie.

Ruth Espuny Suarez

Instructora de Tai Chi, Qi Gong i
Kung Fu per la ITKA (International
Taichichuan KungFu Association)

···

···

Close Menu