Tots els cursos presencials es duran a terme en les condicions sanitàries establertes pel Departament de Salut.

El grups seran reduïts  i es potencia especialment el grup estable.

Només tindran reservada la plaça les persones que facin el pre-pagament total o del 50%.

Hi ha una plataforma online establerta per donar continuïtat davant de qualsevol incidència.

DANSA LLIURE CREATIVA. malkoVsky i creació

Núria Banal

Grup 1.   Dimarts de 18:30 a 20h

Grup 2.   Dimarts de 20:15 a 21:45h

On: Sala la Visiva. C/ Sepúlveda 85. Prop metro L1 (Rocafort), i a 5/8 minuts L3 (Espanya) i L2 (Mercat Sant Antoni)

 Preus

Proposem viure la dansa des del moviment natural, centrat, respirat i lliure d’esforços innecessaris. L’objectiu és desvetllar la presència, la joia de dansar, la musicalitat del moviment i ampliar la capacitat d’interaccionar amb l’imaginari, l’espai,  l’altre i el grup.

El mètode articula el treball en la disciplina de la Dansa Lliure Malkovsky  amb les tècniques d’improvisació. Les propostes de moviment dansat i les coreografies estructurades connecten amb seqüències d’improvisació per facilitar l’espontaneïtat i la creació.  Tant el treball tècnic com el creatiu parteixen de la realitat corporal pròpia. D’aquesta manera cadascú pot integrar noves possibilitats de moviment dansat des d’un estil personal.  

DANSA LLIURE CREATIVA A L'ESPAI PÚBLIC

Un dissabte al mes, de 10.30 a 14 h // Núria Banal.

Dansa a parcs i entorns naturals. Ara més que mai dansar sota el cel amb els peus sobre la terra és una necessitat. Així a través de la nostra dansa ens expressem, ens alliberem, ens descobrim i  creem el que  ens ajuda a equilibrar-nos i despertar l’energia vital de la nostra essència.

Dates 3r trimestre:

  • 7 de maig.
  • 4 de juny.

Per a… persones interessades en el moviment natural, orgànic, la Dansa Lliure i la Creació en espais públics.

Preus: Socis/es 25€ // No socis/es 40€ (Inclou carnet de soci/a) – Descompte per més d’un curs – Places limitades: 8/ 10 persones en funció normativa

curs projecte de creació tendresa

Núria Banal

Preus Fase 1: 55€ al més, (alumnes de cursos regulars 50) Descompte del 10% pagament dels primers 6 mesos. Cap de setmana preus apart. Fase 2 preus a determinar

Aquest curs és al mateix temps un projecte de creació. És dura a terme 1 cops al mes, dissabte a la tarda + el  diumenge següent al mati. Treballarem amb les tècniques de la dansa lliure, la dansa creativa improvisació, el Qi Gong i la interrelació de llenguatges artístics. Apostem per la dansa entesa com a experiència vital per a totes i tots, per tant és partira de les possibilitats i propostes de les participants

La dansa ens permet a les persones de totes les edats acompanyar-nos, explorar, descobrir i crear. El que sentim, percebem, pensem, intuïm, sigui joiós o dolorós, sigui tranquil o inquiet,… pot ser dansat. En dansar-ho podem traspassar i estimar. I així  trobar el nucli de TENDRESA, individual i col·lectiu que millora l’experiència vital.

A una primera fase treballarem amb el grup  de dansa Marabal interessades en el projecte. A la segona fase intentarem trobar camins per connectar amb les propostes dels participants d’En Forma sobre rodes i d’altre persones del barri.

Dates i llocs:

Fase 1: Grup de dansa Marabal

D’octubre a març:  dissabte de 18 a 20,30 hores. Sala Salamandra. Diumenge de 10 a 14.    Centre Cívic el Sortidor i parc/ entorn urbà. Més un cap de setmana a la Natura a l’abril

Dates: Dissabte 16  i diumenge 17 octubre. Dissabte 13 i diumenge 14 de novembre. Dissabte 11  i diumenge 12 de  desembre. Dissabte 15 i diumenge 16 de gener. Dissabte 12 i diumenge 13 febrer. Dissabte 19 i diumenge 20 de març.  Cap de setmana 2 i 3 d’abril

Fase 2:

En aquesta fase treballarem divendres (horaris a determinar),  dissabte de 17 a 20 i diumenge de 10  14. 

Dates: 22, 23 i 24 d’abril. 13, 14 i 15 de Maig (i si fos necessari) el 27 de Maig. Proposta de data per presentació el: 28 de maig.

 

Vídeos DANSA LLIURE CREATIVA. cursos i projectes creació

Més vídeos al nostre Canal de YouTube

DANSA LLIURE I CREATIVA: EXPLORANT ELS PRINCIPIS DE L’ONA QUE ENS RESPIRA​ (online)

Professora: Núria Banal

Presentació, i objectius

Proposem una sèrie de sessions monogràfiques per explorar alguns dels principis de moviment de la Dansa lliure, que en molts sentits són propers als de la tècnica Feldenkrais, el Qi gong i d’altres disciplines. Dansar, com viure, és una experiència global que no es pot fragmentar, per aquesta raó el que es farà a cada sessió serà posar l’accent en un o dos principis, sense perdre de vista la globalitat.

L’ona que ens respira parla precisament de l’íntima interconnexió entre alè, moviment, sentir, imaginar, pensar, dansar, i també entre el jo, l’espai (petit o gran), el temps, la música, els altres (presents o absents) i la globalitat de l’existència.
L’objectiu és que cadascú des de la seva vivència personal pugui gaudir i aprofundir en el seu moviment dansat i aplicar-lo a la vida quotidiana, la dansa i la creació.

El temari del primer trimestre és:

Primera sessió:  Arrelament i suspensió. Respiració/ Alè

Segona sessió: Equilibri i desequilibri. Plegar/ desplegar

Tercera sessió:    Acumular i alliberar. Condensar i expandir

MENSUAL *

1 curs 1,5 h – 47€

1 curs 2 h – 60€

Classe solta – 15€

Descomptes per més d’un curs

TRIMESTRAL *

1 curs 1,5 h – 135€

1 curs 2 h – 160€

Descomptes per més d’un curs

* Per als cursos regulars cal pagar 15€ de quota anual de soci/a. // DESCOMPTES 5% abans de Setembre.

Close Menu