PROJECTE DE CREACIÓ 2021-2022:
PROJECTE TENDRESA

Curs i projecte de creació 1 divendres i un diumenge al mati al mes.

La dansa ens permet a les persones de totes les edats  acompanyar-nos, explorar, descobrir i crear. El  que sentim, percebem, pensem, intuïm, sigui joiós o dolorós, sigui tranquil o inquiet,… pot ser dansat. En dansar-ho ho podem traspassar i estimar. I així  trobar el nucli de TENDRESA, individual i col·lectiu que millora l’experiència vital.

A una primera fase treballarem el grup de dansa Marabal interessades en el projecte. A la segona fase intentarem trobar camins per connectar amb les propostes dels participants d’En Forma sobre rodes. i d’altre persones del barri.

Dates i llocs:

Fase 1: Grup de dansa Marabal

D’octubre a març:  dissabte de 18 a 20,30 hores. Sala Salamandra. Diumenge de 10 a 14.    Centre Cívic el Sortidor i parc/ entorn urbà). Més un cap de setmana a la Natura a l’abril

Dates: Dissabte 16  i diumenge 17 octubre. Dissabte 13 i diumenge 14 de novembre. Dissabte 11  i diumenge 12 de  desembre. Dissabte 15 i diumenge 16 de gener. Dissabte 12 i diumenge 13 febrer. Dissabte 19 i diumenge 20 de març.  Cap de setmana 2 i 3 d’abril

Fase 2:

En aquesta fase treballarem divendres (horaris a determinar),  dissabte de 17 a 20 i diumenge de 10  14. 

Dates: 22, 23 i 24 d’abril. 13, 14 i 15 de Maig (i si fos necessari) el 27 de Maig.

Proposta de data per presentació el: 28 de maig.

 

8ENIGMES8

Direcció: Núria Banal i Farré

30 NOVEMBRE – 19h @ Centre Cívic El Sortidor

Segona presentació del procés de creació del DansArt 2018-2019, on les integrants han explorat a traves de diversos camins i llenguatges un gest propi significatiu i enigmàtic.

Hi ha una pregunta darrera de cada ésser, de cada camí, de cada misteri. Preguntes solitàries, preguntes compartides que, quan es troben, saben teixir noves històries per transformar-nos. Des de la soledat que suposa descobrir qui som, què som, cadascuna de nosaltres ha trobat una resposta pròpia on els enigmes s’expressen. Éssers-cossos en moviment que ens desvetllen que podem ser múltiples formes, que podem tenir un camí propi dins del grup i que tots els poliedres, al final, estan formats per parts, visibles i invisibles, reals i imaginàries.

Integrants: Soledad Sendin, Isabel González, Inés Macpherson, Clara Orti, Montserrat Pons, Neus Farell, Dora García.

Close Menu