ESPAI : TEMPS

Direcció: Álvaro Prats Bertomeu

Aquest és un projecte de creació de 2 anys que es durà a terme al curs de Dansa-Teatre de dijous.

El primer any es proposa una recerca individual i col·lectiva al voltant del tema ‘ESPAI’: espai propi, espai compartit, espai privat o públic, controlat o lliure, espai intern, espai extern, espai virtual o carnal, espai per respirar, per pensar, per fugir, per (re)trobar-se….

El segon any el tema serà ‘TEMPS’: el temps perdut, el temps emprat, gastat, el que retorna sempre i el que mai retornarà, el temps que guanyem i el temps que ens falta, el temps per a mi i el temps per als altres, el temps que corren i els temps que venen…

Al final de cada curs, al Juny, es faran dues funcions amb públic al Teatre Oracles, de Poble Sec.

8ENIGMES8

Direcció: Núria Banal i Farré

30 NOVEMBRE – 19h @ Centre Cívic El Sortidor

Segona presentació del procés de creació del DansArt 2018-2019, on les integrants han explorat a traves de diversos camins i llenguatges un gest propi significatiu i enigmàtic.

Hi ha una pregunta darrera de cada ésser, de cada camí, de cada misteri. Preguntes solitàries, preguntes compartides que, quan es troben, saben teixir noves històries per transformar-nos. Des de la soledat que suposa descobrir qui som, què som, cadascuna de nosaltres ha trobat una resposta pròpia on els enigmes s’expressen. Éssers-cossos en moviment que ens desvetllen que podem ser múltiples formes, que podem tenir un camí propi dins del grup i que tots els poliedres, al final, estan formats per parts, visibles i invisibles, reals i imaginàries.

Integrants: Soledad Sendin, Isabel González, Inés Macpherson, Clara Orti, Montserrat Pons, Neus Farell, Dora García.

Close Menu