Posem a disposició el nostre espai escènic de divendres nit per a tota mena d’artistes i creadors/es escènics que vulguin mostrar les seves produccions en construcció.

Si tens una obra en construcció o simplement vols compartir la teva recerca escènica, t’oferim el nostre espai per al teu projecte, i si ets soci/a també t’oferim acompanyament artístic en format de residència.


M’INTERESSA!

  • Sala diàfana 65 m2
  • Terra parquet (fusta)
  • Possibilitat de fons cortina negra
  • Vestuari i lavabo workout trainer by skimble
  • Equip audio 2 PA, lector CD, entrada jack i minijack
  • 2 focus PAR64 1000W
  • Aforament 25 persones

Cicle Improvisadors · 3ª Edició ·

ESPECTACLES D’IMPROVISACIÓ ESCÈNICA MULTIDISCIPLINÀRIA

Aquest cicle pertany al Laboratori Escènic i pretén promoure l’art i els artistes de la improvisació escènica a partir del cos i en interrelació amb altres llenguatges artístics. Enguany el cicle vol donar espai a la interacció entre pianistes i ballarins/s o altres artistes escènics. A més, abans dels espectacles els artistes oferiran un taller de Tècniques d’Improvisació per conèixer com treballen.

Un divendres al mes – 20h a 21h

Aportació 4€ (sòcies) // 6€ (no sòcies). Aforament limitat: 25 persones

PARTICIPA

Si vols participar com a artista, envia’ns un email amb assumpte “Improvisadors”.

Si vols venir de públic, consulta lAGENDA per a properes actuacions i pots reservar les teves entrades a entrades@marabal.org.

Matx d’Impro Teatral · 1ª Edició ·

imprònits còpia

ESPECTACLES D’IMPROVISACIÓ TEATRAL

Jugarem amb la creació teatral espontània seguint les normes (i modificant-les, si volem).

Els improfighters hauran de reaccionar a les consignes marcades per un àrbitre-dinamitzador per crear les situacions i personatges que requereixi cada proposta. Jugarem contra el temps, en grup i per equips.

Abans de l’inici pròpiament dit del Matx, ens prepararem amb un escalfament corporal i vocal directament enfocat a potenciar la creativitat escènica, l’escolta, la capacitat de reacció i la desinhibició. Tot, perquè quan soni el gong, els improfighters estiguin llestos per a un combat teatral ple de bogeria creativa.

Per a persones amb una mínima experiència en Arts Escèniques.

Un divendres al mes – 18:30h a 20h

Aportació 4€ (sòcies) // 6€ (no sòcies). Aforament limitat: 25 persones

PARTICIPA

Si vols participar com a artista, envia’ns un email amb assumpte “Matx d’impro”.

Si vols venir de públic, consulta lAGENDA per a properes actuacions i pots reservar les teves entrades a entrades@marabal.org.

Close Menu