Marabal és una associació cultural que des del 2008 té com a objectiu principal fomentar les Arts del Cos i el Moviment com a eines per a l’expressió, la creació i la transformació personal i social.

Tot Marabal gira al voltant del cos i el moviment. Des de la vessant més purament tècnica fins a la social i terapèutica, oferim un ventall d’oportunitats per apropar-nos al nostre cos, al saber i a la potència creadora que conté.

Creiem que la salut col·lectiva passa per la salut individual, i en aquest sentit resulta fonamental donar-li espai i temps al cos perquè es pugui moure amb la totalitat del seu ésser.

A més, creiem en l’expressió artística com a forma d’expressió pròpia, única, personal i accessible a tothom. Els nostres professionals treballen amb absolut respecte per la persona i l’acompanyen en el seu procés d’expressió i creació.

“El vent? Jo sóc el vent. El mar i la lluna? Jo sóc el mar i la lluna. Dolor, llàgrimes, amor, el vol dels d'ocells? Jo sóc tot això. Jo ballo el que sóc.”

Isadora Duncan

El nostre equip

Núria Banal Farré

Co-fundadora de Marabal · Coordinadora pedagògica · Coordinadora i docent de les formacions · Membre de l’equip d’Artteràpia/Dansateràpia · Professora de dansa

Especialitzada en dansa i processos creatius amb les arts del moviment i les arts visuals i plàstiques. Professora de Dansa Lliure i Dansa Improvisació. Formadora de formadors. Artterapeuta. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Màster en Artteràpia.

Álvaro Prats Bertomeu

Coordinador i docent de les formacions · Coordinador i membre de l’equip d’Artteràpia/Dansateràpia · Coordinador del Laboratori Escènic · Professor d’arts escèniques

Creador independent, performer, actor i ballarí. Professor de dansa-teatre, tècniques d’improvisació i performance art. Formador en arts aplicades a l’Educació i la Salut. Col·laborador del Màster Integratiu en Artteràpia de Grefart i de la UdG. Llicenciat en Filosofia i Antropologia. Postgrau en Expressió i Comunicació en la Pràctica Socioeducativa. Màster en Artteràpia.

Neus Farell

Suport a la gestió. Alumna de Dansa Lliure i sòcia col·laboradora des dels inicis de l’associació.

Experiència laboral en Sistemes de Gestió, Assistència Comercial i Traducció. Formació en Secretariat i en Direcció d’Empreses Turístiques. Llicenciada universitària en Estudis Eclesiàstics (Diplomatura en Teologia Catòlica).

María A. Navarro

Docent de les formacions · Membre de l’equip d’Artteràpia/Dansateràpia

Artterapeuta. Màster en Artteràpia. Llicenciada en Belles Arts. Formació en Dansa Clàssica i Clàssic Espanyol. Formació en Expressió Corporal i Dansateràpia. Formació en Dansa Lliure i Creativa de la línia Malkovsky.

Txell Prat

Membre de l’equip d’Artteràpia/Dansateràpia · Dansaterapeuta

Creadora del mètode Danza Interior. Màster en Dansa Moviment Teràpia (DMT). Facilitadora de Moviment Autèntic. Dansaterapeuta certificada del mètode Danza de la Vida. Ha col•laborat com a docent en diverses formacions i cursos formatius d’Artteràpia, Dansateràpia i Psicoteràpia Corporal a Mèxic i a Catalunya (UAB). Membre Titular Registrat de l’Associació Espanyola de Dansa Moviment Teràpia (ADMTE).

Lídia Moraño

Suport a la comunicació i als entrenaments · Professora de Dansa Contemporània

Ballarina i improvisadora. Formada en Dansa i Improvisació a Barcelona (Àrea, NunArt) i Freiburg (Tip Schule für tanz improvisation und performance). Formada en interpretació teatral. Periodista.

Ruth Morata

Suport a la comunicació i al laboratori escènic · Alumna de Dansa-Teatre i del Laboratori d’Improvisació.

Apassionada de les arts del cos i del moviment, amant de la poesia de les petites coses. En contínua experimentació amb la dansa contemporània, consciència corporal, contact improvisació, dansa-teatre, performance, improvisació i composició.
Llicenciada en Química (UB). Màster en Bioinformàtica aplicada a les Ciències de la Salut.

Col·laboradors/es habituals

Ester López

Co-fundadora de Marabal · Professora de Teatre i Cabaret · Directora de la Companyia Cabaret de Nadie ·  Social Media Manager

Rosa Ballarín

Docent de les formacions · Ballarina i pedagoga d’Improvisació, Contact Improvisació, Consciència Corporal i Dansa Creativa · Terapeuta d’Integració Psicocorporal

Gus Bas

Docent de les formacions · Llicenciat en Psicologia · Postgrau en Educació i Conflicte · Especialista en Teatre Social i Teatre de l’Oprimit · Fundador d’Impacta Teatre

Adrian Galati

Docent de les formacions · Musicterapeuta · Docent a la Universitat de Bcn, Universitat de Girona i Isep Bcn · Especialista autisme i adolescents amb trastorns psicòtics

Vicenç Cánovas

Docent de les formacions · Doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport · Professor del Cicle Formatiu en Activitats Físiques Esportives i d’Activitat Física des de la Salut · Creador del mètode Pla Integral Cosneix-te i co-creador del projecte Educació Física Creativa

Ruth Espuny Suarez

Professora dels entrenaments · Instructora de Tai Chi, Qi Gong i
Kung Fu per la ITKA (International
Taichichuan KungFu Association)

Helena Pellisé

Professora dels entrenaments · Ballarina, improvisadora i pedagoga · Formada en dansa contemporània i especialitzada en improvisació amb beca AECID (Israel, 2008) ·  Actua i ensenya des del 2005 a escala nacional i internacional · Dirigeix el CIM (Cicle Improvisació en Moviment) i és professora del Grup de Moviment de la Universitat de l’Experiència (UB)

Yurena Ruiz

Professora dels entrenaments · Ballarina · Professora certificada del Mètode Feldenkrais · Professora de dansa contemporània i dansa creativa · Formada en dansa contemporània a Tenerife i Barcelona

Marha Echavarria

Professora dels entrenaments · Actriu, ballarina, iogui · Llicenciada en Educació Estètica · Màster en Dansa Moviment Teràpia (DMT). Després de viure a Colòmbia, Bèlgica, Xina, s’instal·la a Barcelona per seguir investigant i creant des d’aquest meravellós i infinit camí del moviment i el cos.

Close Menu