Formart20_2 còpia

FormArt Escola d’Estiu és un conjunt de formacions intensives al voltant de les arts del cos aplicades a l’Educació, la Salut i la Comunitat. Vol ser un motor de sinergies, intercanvi i reflexió entre professionals d’aquests àmbits i artístes-pedagogs/es a fi de fomentar l’ús i el valor de les arts aplicades en la construcció de la nostra societat.

Impulsat per Marabal, FormArt neix el juliol de 2013 de la necessitat formativa en recursos artístics i psicopedagògics per part dels professionals que treballem en l’àmbit sòcioeducatiu.

INICI: 4 Juliol 2020 a l’Espai Marabal

INSCRIPCIONS OBERTES A PARTIR DEL 1 DE MAIG. Es poden concertar entrevistes també a partir del 1 de Maig (online).

* Grups reduïts (10 persones) – Atenció personalitzada.

Objectius generals

 • Obtenció de recursos artístics per aplicar en l’educació, la salut i la comunitat.
 • Potenciar el valor i l’ús de les arts aplicades en la societat i les administracions.
 • Reflexió i debat sobre les arts i la cultura aplicada al context socioeducatiu.
 • Fomentar la creació d’aliances, sinèrgies i projectes.

Destinataris

 • Pedagogs, docents, educadors, dinamitzadors socials, monitors, tècnics culturals, psicòlegs, terapeutes, infermers, artistes i persones interessades en les arts aplicades.
 • Entitats i organitzacions i estudiants que vulguin ampliar el seu bagatge professional.

Duració

 • 4 cursos independents de 15 hores presencials.

Titulació

 • Diploma propi de l’entitat de certificació del curs.

Avaluació

 • Avaluació d’aprofitament.
 • Avaluació del grau de satisfacció.
 • Assistència mínima del 80% d’hores.
 • Implicació, honestedat i compromís amb la formació i el grup.

Calendari i horaris

1. TEATRE COMUNITARI. Trobar-se, Crear i Transformar. Cap de setmana 4 i 5 de juliol. De 10 a 18:30 h. Joel Álvarez

2. DANSA i PROCESSOS CREATIUS. Sentir, compartir i crear. Del 6 al 10 de juliol. De 18 a 21 h. Núria Banal Farré

3. PERFORMANCE ART. Acció, emoció i coneixement. Cap de setmana 11 i 12 de juliol. De 10 a 18:30 h. Álvaro Prats Bertomeu

4. ARTTERÀPIA TRANSDISCIPLINÀRIA. Teixint diferents llenguatges artístics cap a la salut. Del 13 al 17 de juliol. De 18 a 21 h. Núria Banal Farré i Álvaro Prats Bertomeu

Descarrega PDF amb la informació completa de les formacions

Professorat

Núria Banal

Coordinadora de la formació – Especialitzada en dansa i processos creatius amb les arts del moviment i les arts visuals i plàstiques. Artterapeuta. Formadora de Formadors. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Màster en Artteràpia.

Álvaro Prats Bertomeu

Coordinador de la formació – Art/Dansaterapeuta. Creador independent, performer, actor i ballarí. Formador en arts aplicades a Educació i Salut. Col·laborador del Màster Integratiu en Artteràpia de Grefart i d’universitats com UdG, EUSES, INEFC. Co-creador del projecte Educació Física Creativa. Llicenciat en Filosofia i Antropologia. Postgrau en Expressió i Comunicació en la Pràctica Socioeducativa. Màster en Artteràpia. Membre de l’Associació d’Artterapeutes Professionals Grefart.

Joel Álvarez

Format en Interpretació i Direcció Teatral, Producció i Gestió Cultural i  en Teatre Social i de les Oprimides.

Ha acompanyant desenes de processos de creació escènica en l’educació formal i no formal des del 2002. Especialitzat en l’acompanyament a grups amb realitats diverses i facilitar la creació a partir de les necessitats i realitats dels grups.

Ha dirigit 12 espectacles comunitaris amb grups de 15 a 50 persones, facilitant l’escriptura compartida, la posada en escena dels diferents recursos escènics i la gestió dels equips artístics. Ha realitzat formacions a formadores per a diverses universitats, fundacions i entitats. 

Combina la tasca artística i de facilitador amb la producció projectes d’art comunitari,  l’organització de jornades i la gestió d’organitzacions sense ànim de lucre.

Preus i condicions

 • Places limitades a 10 persones.
 • Les reserves es fan per ordre estricte de pagament.
 • A causa de les circumstàncies del COVID 19, com les places són limitades a 10 persones, recomanem preinscriure’s i fer el pagament del 35% que serà retornat si s’anul·lés per circumstàncies sanitàries adverses.

PREUS

Fins al 20 de juny: 70 € socis/es* / 85 € no socis/es

A partir del 21 de juny: 85 € socis/es* / 100 € no socis/es

* Quota d’alta de soci/a: 15 € anuals

Pagament

 • Cal fer inscripció prèvia al pagament.
 • Pots pagar per transferència bancària al número de compte ES35 0081 0065 1600 0176 0682 de Banc Sabadell o bé en efectiu a l’oficina de Marabal. Si ho fas a través del banc, recorda indicar el teu nom i el nom del curs al concepte de la transferència.
 • Per resoldre qualsevol dubte, escriu-nos a formacions@marabal.org o truca al mòbil 692 19 53 73 o al fix 93 422 1982 de dilluns a divendres de 17:30 a 20:30 h.
 • No es faran devolucions per causes alienes a l’entitat. Les persones que cancel·lin amb motiu justificat abans del 10 de juny podran optar a transferir l’import pagat a un altre curs de la mateixa edició de FormArt.
Close Menu