FormArt-18-web

FormArt Escola d’Estiu és un conjunt de formacions intensives reconegudes pel Departament d’Ensenyament al voltant de les arts del cos aplicades a l’Educació, la Salut i la Comunitat. Vol ser un motor de sinergies, intercanvi i reflexió entre professionals d’aquests àmbits i artístes-pedagogs/es a fi de fomentar l’ús i el valor de les arts aplicades en la construcció de la nostra societat.

Impulsat per Marabal i recolzat pel Departament d’Ensenyament, FormArt neix el juliol de 2013 de la necessitat formativa en recursos artístics i psicopedagògics per part dels professionals que treballem en l’àmbit sòcioeducatiu.

INICI: 2 Juliol 2018  a l’Espai Marabal

INSCRIPCIONS OBERTES Es poden concertar entrevistes a partir del 1 de Maig. Preu reduït per inscripcions abans del 1 de Juny.

Objectius generals

 • Obtenció de recursos artístics per aplicar en l’educació, la salut i la comunitat.
 • Potenciar el valor i l’ús de les arts aplicades en la societat i les administracions.
 • Reflexió i debat sobre les arts i la cultura aplicada al context socioeducatiu.
 • Fomentar la creació d’aliances, sinèrgies i projectes.

Destinataris

 • Pedagogs, mestres, educadors, dinamitzadors socials, monitors, tècnics culturals, psicòlegs, terapeutes, infermers i artistes interessats en les arts aplicades.
 • Entitats i organitzacions i estudiants que vulguin ampliar el seu bagatge professional.

Duració

 • 5 cursos independents de 15 hores presencials.

Titulació

 • Diploma propi reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Avaluació

 • Assistència mínima del 85% d’hores.
 • Implicació, honestedat i compromís amb la formació i el grup.

Calendari i horaris

1. PERFORMANCE. Cos, acció i espai públic. Del 2 al 6 de juliol. De 18 a 21 h. Álvaro Prats Bertomeu

2. ARTTERÀPIA. Connexions cos i arts plàstiques. Cap de setmana 7 i 8 de juliol. De 10 a 19 h.  Maria Amparo Navarro

3. TEATRE APLICAT. Explorant les possibilitats del teatre social i comunitari. Del 9 al 13 de juliol. De 10 a 13 h. Professor Gus Bas

4. DANSA LLIURE CREATIVA. Sentir, intuir, crear i aprendre. Del 9 al 13 de juliol. De 18 a 21 h. Núria Banal Farré

5. FOTOGRAFIA, PERFORMANCE ART I EDUCACIÓ. La imatge del cos. Cap de setmana 14 i 15 de juliol. De 10 a 19 h.  Álvaro Prats Bertomeu

* Activitats adicionals:

TARDES DE DANSES. Del 16 al 20 de Juliol.

Professorat

Núria Banal

Coordinadora de la formació – Especialitzada en dansa i processos creatius amb les arts del moviment i les arts visuals i plàstiques. Artterapeuta. Formadora de Formadors. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Màster en Artteràpia.

Álvaro Prats Bertomeu

Coordinador de la formació – Art/Dansaterapeuta. Creador independent, performer, actor i ballarí. Professor de dansa-teatre i formador en arts aplicades. Col·laborador del Màster Integratiu en Artteràpia de Grefart i la UdG. Co-creador del projecte Educació Física Creativa. Llicenciat en Filosofia i Antropologia. Postgrau en Expressió i Comunicació en la Pràctica Socioeducativa. Màster en Artteràpia.

María A. Navarro

Artterapeuta. Màster en Artteràpia. Llicenciada en Belles Arts. Formació en Dansa Clàssica i Clàssic Espanyol. Formació en Expressió Corporal i Dansateràpia. Formació en Dansa Lliure i Creativa de la línia Malkovsky.

Gus Bas

Llicenciat en Psicologia. Postgrau en Educació i Conflicte. Formació Actoral al Col·legi del Teatre de Barcelona. Direcció Escènica amb Glòria Balañà (Obrador de la Sala Beckett). Format amb els millors especialistes en Teatre Social i Teatre de l’Oprimit, com Augusto Boal. En els últims quinze anys ha treballat nacional i internacionalment impulsant i participant en nombrosos projectes socials i artístics amb grups considerats en risc (joves, col·lectius d’immigrants, persones amb diversitat funcional i persones sense sostre). Fundador d’Impacta Teatre, associació especialitzada en Teatre Social i Teatre de l’Oprimit des de 2005 fins a 2011.

Preus i condicions

 • Places limitades.
 • Les reserves es fan per ordre estricte de pagament.
 • Data límit d’inscripció 10 dies abans de l’inici de cada curs.

 

PREUS

Fins al 11 de juny: 78 € reduït* / 108 € general

A partir del 11 de juny: 90 € reduït* / 120 € general

* PREU REDUÏT: aplicable a alumnes de Marabal i FormArt

Pagament

 • Cal fer inscripció prèvia al pagament.
 • Pots pagar per transferència bancària al número de compte ES35 0081 0065 1600 0176 0682 de Banc Sabadell o bé en efectiu a l’oficina de Marabal. Si ho fas a través del banc, recorda indicar el teu nom i el nom del curs al concepte de la transferència.
 • Per resoldre qualsevol dubte, escriu-nos a espaimarabal@gmail.com o truca al mòbil 692 19 53 73 o al fix 93 422 1982 de dilluns a divendres de 17:30 a 20:30 h.
Close Menu