DLliure-front-web2

Aquesta formació d’especialització va adreçada a persones que han fet el primer any introductori o tenen experiència prèvia a través de cursos de dansa lliure o altres disciplines  i que volen consolidar de manera  personal la seva formació en Dansa Lliure i Creativa. 

Aquesta proposta integra la Dansa Lliure (Malkovsky) amb la Dansa Impro Creativa, i altres disciplines corporals complementàries, per tal d’aplicar-les en el context artístic, socioeducatiu, terapèutic, i com a formadors/es de tadagra formadors.

PRESENTACIÓ: 22 Setembre 2018 – 10 a 12h  a l’Espai Marabal

INSCRIPCIONS OBERTES: Es poden concertar entrevistes a partir del 4 de Setembre.


INSCRIU-M’HI !

Objectius generals acheter steroide masteron 200 side effects

 • Consolidar els principis i corpus de moviments de la proposta de Dansa Lliure Malkovsky i Isadora, així com les seves interaccions amb altres disciplines de dansa.
 • Actualitzar de manera personal la proposta.
 • Consolidar steroider köpa una metodologia pròpia i repertori musical bàsic.
 • Aprofundir en la metodologia de la improvisació per treballar la presència i la capacitat de dansar l’instant.
 • Copsar les qualitats específiques de diferents disciplines de dansa per a la creació i la construcció coreogràfica.
 • Desenvolupar processos de transformació creativa.

Destinataris

 • Persones que han dut a terme un curs introductori en Dansa Lliure i Creativa o l’han treballada a través de cursos regulars i intensius.
 • Persones que coneixen la Dansa Lliure Malkowsky i volen assolir i ampliar la seva formació amb el bagatge de les tècniques corporals, creatives i pedagògiques.
 • Amb entrevista prèvia, persones que tenen alguna formació en disciplines similars.

Duració

 • 185 hores (Presencials 155 h + Semi 15 h + No presencials 15 h)

Titulació

 • Diploma propi reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Avaluació

 • Assistència mínima del 85% d’hores.
 • Assistència a totes les tutories.
 • Realització de la presentació final.
 • Implicació, honestedat i compromís amb la formació i el grup.

Calendari i horaris

1) Dansa  Improvisació.

Dilluns, de 20 a 21:30 h d’octubre a juny

Continguts: Presència i capacitat de dansar l’instant. Cos, espai i temps. Poètica i qualitats del moviment. Espai intern, propi, compartit. Processos de transformació creativa i creació sorpresiva. Repetició i creació. Creació instantània i improvisació com a metodologia creativa per la creació coreogràfica. Qualitats específiques de diferents disciplines de dansa per a la creació coreogràfica. Línies, metodologies i dinàmiques per a la improvisació.

2) Dansa Lliure i Creativa. Malkovsky i creació.

Dimarts, de 20 a 22 h o Dilluns de 18 de 20 h d’octubre a juny

Continguts: Principis i corpus de moviments de la Dansa Lliure Malkowsky, Isadora i les seves interaccions amb altres disciplines. Estil personal. Repertori musical bàsic. Actualització de la proposta Malkovsky i visió pedagògica pròpia amb metodologies de sensopercepció, consciència corporal i jocs d’improvisació. Dinàmiques i metodologia per a l’acompanyament en els aspectes tècnics i creatius. Metàfores, conceptes i model.

3) Projecte de Creació en DansArt

1 diumenge al mes de 17 a 20 h de novembre a maig de 17:30 a 20:30

Continguts: Laboratori en què conflueix el treball de dilluns i de dimarts. Espai de treball autònom en grup semidirigit. Experimentació i creació pedagògica: dinàmiques, processos i coreografies per a la seva aplicació. Exploració de músiques i eines. Creació escènica: una coreografia col•lectiva per a a l’escena. Coreografies individuals.

5) Tutories, espai d’assaig. Pràctiques supervisades per a qui estigui treballant o tingui interès.

6) Presentació Final i Avaluació: Dissabte 29 de Juny de 10h a 14h i de 15:30h a 18:30h.

** No és obligatori però es recomana realitzar dos intensius del 2on Cicle d’Arts del Cos, Educació i Salut.

Professorat

Núria Banal

Coordinadora de la formació – Especialitzada en dansa i processos creatius amb les arts del moviment i les arts visuals i plàstiques. Artterapeuta. Formadora de Formadors. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Màster en Artteràpia.

Álvaro Prats Bertomeu

Art/Dansaterapeuta. Creador independent, performer, actor i ballarí. Professor de dansa-teatre i formador en arts aplicades. Col·laborador del Màster Integratiu en Artteràpia de Grefart i la UdG. Co-creador del projecte Educació Física Creativa. Llicenciat en Filosofia i Antropologia. Postgrau en Expressió i Comunicació en la Pràctica Socioeducativa. Màster en Artteràpia.

Rosa Ballarín

Ballarina i pedagoga d’Improvisació, Contact Improvisació, Consciència Corporal i Dansa Creativa a Espanya, Alemanya, França i Colòmbia. Terapeuta d´Integració Psicocorporal. Organitza events relacionats amb la Dansa Contemporània. Ha ballat i co-creat les peces de dansa Collectif Racines, Nashima, Bardo, Barnakustica “Ara”, Videodansa en la Ciutat, “Je veux menger”, ”Mirar como si fuera por casualidad” , “As.Salts”, “ContaCós” i creat el solo ”Birkinesh i Lucy”-

Col·laboradors

Núria Martínez

Isabel Alzola

Almudena Ruiz de Velasco

Preus i condicions

 • Places limitades.
 • Les reserves es fan per ordre estricte de pagament.
 • Data límit d’inscripció 10 dies abans de l’inici de cada curs.

PREU: 970€  socis/es // 1100€ no socis/es *

* Carnet de soci/a: 15€ anuals

Pagament

 • Cal fer inscripció prèvia al pagament.
 • Pots pagar per transferència bancària al número de compte ES35 0081 0065 1600 0176 0682 de Banc Sabadell o bé en efectiu a l’oficina de Marabal. Si ho fas a través del banc, recorda indicar el teu nom i el nom del curs al concepte de la transferència.
 • Per resoldre qualsevol dubte, escriu-nos a formacions@marabal.org o truca al mòbil 692 19 53 73 o al fix 93 422 1982 de dilluns a divendres de 17:30 a 20:30 h.
Close Menu