BODY WEATHER

Dilluns, de 9:30 a 10:30 h * // Helena Pellisé // Preus

Aquest curs ofereix un entrenament físic i dinàmic per a preparar un cos disponible al moviment i a la dansa. Treballarem: coordinació, resistència, alineament, fragmentació del cos, orientació en l’espai, mobilitat articular, flexibilitat i agilitat mental. Basat en el Body Weather desenvoluparem un entrenament energètic combinat amb exercicis d’escolta i manipulacions en parella per aconseguir una major consciència corporal.

Per a…  Persones amb experiència en dansa/moviment que vulguin un entrenament físic de manteniment com a principiants que vulguin incorporar una base tècnica al seu vocabulari.

MOVIMENT CONTEMPLATIU

Dilluns, de 10:30 a 12 h * // Helena Pellisé // Preus

Aquest curs ofereix un entrenament holístic cos ment per a despertar la nostra creativitat inherent a través de les pràctiques de la improvisació i la meditació. És un laboratori que invita a qüestionar, explorar i comunicar-nos des d’un lloc autèntic. Les dinàmiques que sorgeixen d’aquestes exploracions ens informen de les decisions que anem prenent constantment i com afecten la forma en què ens relacionem amb nosaltres, els altres i el nostre entorn. Aquesta proposta segueix una metodologia on es treballen tres elements: meditació (espai i quietud), consciència corporal (cos i presència) i dansa improvisació (moviment i escolta grupal). En conjunt, potenciarem la presència del nostre cos, aprendrem a confiar en l’experiència del moment present i a encarnar plenament la nostra dansa.

Per a… Obert a tothom, no requereix experiència prèvia. 

QI GONG

Dilluns o Dimecres, de 16:30 a 17:30 h * // Ruth Espuny Suárez // Preus

El Qi Gong (o Chi Kung) significa “treball energètic”. Els exercicis de Qi Gong de l’escola ITKA són veritables tècniques que permeten millorar i preservar l’estat de salut: relaxació i beneficis a nivell de sistema nerviós, muscular, ossi, circulatori, digestiu, redueix l’estrès, millora l’equilibri, la coordinació i la mobilitat articular reduint tensions musculars i dolors.

Per a… Obert a tothom, no requereix experiència prèvia. 

CONTEMPORANI

Dimecres, de 10 a 11:30 h * // Marha Echavarria // Preus

Classes de nivell iniciació i intermig, per practicar tècnica de dansa, coreografia i dinàmiques d’improvisació de contemporani.

Per a… Obert a tothom, no requereix experiència prèvia. 

HATHA IOGA

Divendres, de 10 a 11:30 h * // Marha Echavarria // Preus

Sessions on aprofundir en la pràctica del Ioga, una forma dinàmica del Ioga a través de seqüències de potència i estiraments.

Per a… Obert a tothom, no requereix experiència prèvia. 

MENSUAL **

Cursos 1 hora – 30 €

Cursos 1’5 hores – 40 €

TRIMESTRAL **

Cursos 1 hora – 75 €

Cursos 1’5 hores – 105 €

* Sala oberta 15 min abans de cada sessió.

** Per als cursos regulars cal pagar 15€ de quota anual de soci/a.

Close Menu