TEATRE iniciació: El joc de ser altres

Dimarts, de 18:30 a 20 h // Ester López // Preus

Tothom pot fer teatre i gaudir dels beneficis emocionals que ens aporta aquesta pràctica. L’objectiu bàsic d’aquest curs és treballar els principis fonamentals del fet d’actuar: pèrdua de la vergonya, deixar-se anar, escolta i confiança amb el grup, creativitat, improvisació. Com a eines fonamentals de l’actor / actriu, durant el curs entrenarem l’expressió corporal i la veu, a la recerca de la presència escènica. I, des d’aquí, ens endinsarem en la creació de personatges i de petites escenes teatrals. 
 
Des d’un plantejament lúdic, el curs ofereix una formació seriosa que parteix del Mètode de les Accions Físiques de Konstantin Stanislavski i beu també de la variada experiència de la professora en diverses disciplines de les Arts Escèniques: Teatre, Dansa, Dansa-Teatre i Cabaret. 
 

Per a… persones sense o amb poca experiència que volen introduir-se en el teatre, i també per a qui ja ho ha provat i en vol més.

laboratori d'improvisació multidisciplinària

Dijous, de 18:30 a 20 h // Álvaro Prats Bertomeu // Preus // Preu especial per a alumnes de Dansa-Teatre: 24€/mes – 60€/trimestre

Aquest laboratori parteix de tècniques corporals com Katsugen i de composició instantània com Viewpoints i ActionTheatre. No obstant, està enfocat a provar, experimentar i trobar noves metodologies d’improvisació. El cos i el moviment són els eixos principals però el treballem en interacció amb altres llenguatges artístics. Durant el primer trimestre investiguem i provem diferents propostes tant del professors com dels alumnes. A partir del segon trimestre comencem a aprofundir cada cop més en les propostes que ens semblen més interessants. Les propostes poden ser tècniques o conceptuals.

Per a… Persones curioses amb desig d’investigar i explorar el món de la improvisació escènica: músics, ballarins/es, poetes, actors, etc. Es recomana certa experiència en qualsevol llenguatge artístic.

(Més vídeos al nostre Canal de YouTube)

DANSA-TEATRE. PROJECTE DE CREACIÓ 1: 'ESPAI'

Dijous, de 20 a 22 h // Álvaro Prats Bertomeu // Preus

Aquest curs és la primera part d’un projecte de creació de 2 anys. El primer any es proposa una recerca individual i col·lectiva al voltant del tema ‘ESPAI’: espai propi, espai compartit, espai privat o públic, controlat o lliure, espai intern, espai extern, espai virtual o carnal, espai per respirar, per pensar, per fugir, per (re)trobar-se…. El segon any el tema serà ‘TEMPS’. Al final de cada curs, al Juny, es faran dues funcions amb públic al Teatre Oracles, de Poble Sec.

Tècnicament treballarem aspectes fonamentals com la presència i l’escolta, els eixos cos-emoció-imaginació i moviment-veu-text, i ho farem a partir de tècniques d’improvisació i composició inspirades en Viewpoints i Action Theatre, i el treball d’autors/es com Pina Bausch. El cos i el moviment són els eixos principals però també treballarem amb la veu i textos curts. A més, algunes classes tindran lloc a l’espai públic.

Per a… Persones interessades en aprofundir i crear des de la fusió dels llenguatges del teatre i la dansa. Es recomana certa experiència en llenguatges escènics.

(Més vídeos al nostre Canal de YouTube)

MENSUAL *

1 curs 1,5 h – 45€

1 curs 2 h – 60€

2 cursos 1,5 h – 82€

2 cursos 1,5 h + 2 h – 95€

2 cursos 2 h – 108€

3 cursos 1,5 h – 121€

3 cursos 2×1,5 h + 2 h – 133€

3 cursos 1,5 h + 2×2 h – 146€

3 cursos 2 h – 160€

Classe solta – 15€

TRIMESTRAL *

1 curs 1,5 h – 125€

1 curs 2 h – 160€

2 cursos 1,5 h – 240€

2 cursos 1,5 h + 2 h – 280€

2 cursos 2 h – 320€

3 cursos 1,5 h – 360€

3 cursos 2×1,5 h + 2 h – 395€

3 cursos 1,5 h + 2×2 h – 435€

3 cursos 2 h – 475€

* Per als cursos regulars cal pagar 15€ de quota anual de soci/a.

Close Menu