PROJECTE DE CREACIÓ DansArt

Directora: Núria Banal Farré

Jo danso Contact i tu Dansa Lliure Malkowsky/ Isadoriana, ella Contemporani, l’altre Oriental… Elles són professionals i nosaltres “amateurs”… A unes ens encanta improvisar i a les altres no tant… Tu ets poeta i l’altre artista plàstica.

Totes dansem, cadascuna des del seu estil, ens trobem per traspassar fronteres. Totes juntes construírem, crearem un espectacle on connectarem estils, llenguatges artístics per plasmar la multiplicitat d’universos, els seus límits i les seves portes.

Calendari: 

  • 21 Octubre, 16 Novembre, 16 Desembre, 20 Gener, 10 Febrer, 10 Març de 17:30 a 20:30 h
  • 27 i 28 Abril, 18 Maig de 10 a 14 h i 15:30 a 17:30 h
  • 8 Juny 17h

Aportació única: 160€ socis/es – 180€ no socis/es 

Aquesta és una proposta de creació oberta. Si vols participar-hi, cal sol·licitar entrevista prèvia amb Núria Banal Farré

llocs-moviment

Coordinador: Álvaro Prats Bertomeu

Què és l’espai públic? De qui és? Està venut?… Què es posa en moviment al carrer quan comencem a crear al carrer, sense demanar permís a ningú?… Com fem servir els espais públics a ciutat i a poble?… Com podem fer un ús creador sense dificultar la vida a ningú?… És possible avui dia creació artística independent de la indústria cultural subvencionada pels bancs?…

Dos equips de creadors diferents àmbits i llenguatges treballaran durant un any, un a un racó de la Plaça Navas (Poble Sec), i l’altre a la plaça del poble d’Ultramort (Baix Empordà). Duran a terme una recerca de creació en aquests indrets a partir d’una anàlisi antropològica, sociopolítica i cultural.

Aquest projecte no rep cap mena de subvenció ni té intenció de vendre’s enlloc. Vol crear entre línies d’allò permès o no permès. 

Busca maneres de reapropiació de l’espai públic com a lloc de constant regeneració social. (El carrer és un lloc de creació i construcció constant, no només un dia a l’any dins un festival.)

En breu hi haurà una web on podreu seguir el treball de creació i també us podeu apropar i participar in situ.

+ info: llocsmoviment.wordpress.com

Close Menu